Parkeerplaats sex afspraak met: Maritta uit Nuenen, Noord-Brabant

Maritta

 • Naam: Maritta
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Nuenen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben sociaal, zorgzaam, lief, gevoel voor droge lol, ben open minded, sportief, recht door zee, een levensgenieter, een doener, ga graag er op uit met vrienden, maar kan ook heerlijk genieten van bank hangen. Ik sta met mijn beide legs op de grond, ben nuchter ingesteld, maak mij niet gauw druk om onzin dingetjes, en ben een sociaal dier.

Ik kan hier meer meer neer zetten, maar het gaat voor mij vooral om de eerste indruk en de rest wordt mogelijk vervolgd.

Over jou: Op zoek naar een lekkere, gezellige spontane man…vul zelf maar aan… uiteindelijk gaat het om de welbekende ‘match’… Word jij mijn match?

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author