Parkeerplaats sex afspraak met: Lunetta uit Rotterdam, Zuid-Holland

Lunetta

 • Naam: Lunetta
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Rotterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een jonge mama van een dochter. Haar pa is vertrokken zodra hij hoorde dat ik zwanger was. Sindsdien met steun van mn eigen ouders hard aan het werk als mama en assistent medewerkster bij een restaurant. Ik ben nu 2 jaar vrijgezel en expres geen gebondenheid gehad of gedate. Maar soms moet ik wat tijd voor mezelf nemen, de deur uitstappen en eens en nachtje lekker genieten

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author