Parkeerplaats sex afspraak met: Kristex uit ,

Kristex

 • Naam: Kristex
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Met parenclubs heb ik ruime ervaring, ik moet zeggen dat ik zeker graag vrijgezel blijf en wil genieten van een man die met mij zo nu en dan eens een parenclub wil bezoeken. Dat geeft me pas een lekker gevoel! Wil jij me daar mee helpen?

Over jou: Ervaring met parenclubs of niet, dat maakt me niets uit hoor! Ik heb zin om daar met jou voor te gaan. Heb je zin om mij daar in te vergezellen? Dan kunnen we meedoen aan een groepssex, groepsseks. Heb je zelf nog wensen?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author