Parkeerplaats sex afspraak met: KirstenZutphen uit Zutphen, Gelderland

KirstenZutphen

 • Naam: KirstenZutphen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Zutphen
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Kirsten…. en hoe heet jij? Ik zoek iemand waar ik een lichamelijke match mee heb. Het klinkt logisch maar het is heel zeldzaam en moeilijk om iemand te vinden waar het gevoel goed is heb ik gemerkt.

Over jou: Ik heb dus ook besloten via deze weg Mr. Right te vinden, wees alsjeblieft helder in wat je zoekt. En knapen 1 tip: stuur me geen gedichten of ga niet om de romantische tour. Daarom ben ik hier niet

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author