Parkeerplaats sex afspraak met: Britjes uit Turnhout, Antwerpen

Britjes

 • Naam: Britjes
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Van nature een lekker kontje, maar mijn joekels konden niet achterblijven, dus heb ze laten doen (betaald door nu mijn ex haha). Pics op aanvraag!!!
Maar dat is niet het enige, want ik ben er zeker trots op, maar daarvoor ben ik hier niet. De meeste knapen weten zeker waarvoor ik hier ben. ja lekker vlug zo na mn gebondenheid maar ik vind dat knapen zeker mogen genieten van mijn hoogte punten!!!

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author