Parkeerplaats sex afspraak met: Babyleonie uit ,

Babyleonie

 • Naam: Babyleonie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Hallo! Ik ben Leonie, ik ben een lady die geniet van het leven en ik ben nog alleen aan het genieten. Ik heb een aangeboren hartafwijking waar door ik niet vaak alles kan doen wat ik wil, maar sex moet lukken, en dat is wat ik zoek !

Over jou: De man die ik zoek is iemand die zeker in is voor een spelletje als het gaat om sex. Hij mag niet preuts zijn want dat vind ik zo jammer als iemand dat is. Je leeft maar 1 keer dus geniet en laat je vooral lekker gaan

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author