Parkeerplaats seksdating met: WillWellis uit Achthuizen, Zuid-Holland

WillWellis

 • Naam: WillWellis
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Achthuizen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: mooie spontane gezellige juffrouw. Niet onbekend met dit soort sites en zeker niet onervaren. Ik ga voor opwindend met stijl. Platte eenregelige voorstellen zit ik niet op te wachten en beantwoord ik niet.

Over jou: mooie verzorgde slanke heren die ook van gezelligheid, lol een feestjes met meerdere houden. Op een eventuele date zijn er geen verplichtingen of verwachtingen. Tevens ben ik “allergisch” voor een draaiboek op een date. Het loopt zoals het loopt

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author