Parkeerplaats seksdating met: Renatev90 uit Leiden, Zuid-Holland

Renatev90

 • Naam: Renatev90
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken:
 • Piercing: HBO
 • Tattoo:

Over mij: Oke dit is echt al website nummer 90, vandaar de v90, versie nummer 90 van mijn profiel. Ik heb al zeker wat dates gehad, ook met lekkere heren, maar die haakte dan bij date nummer 2 af. Het gaat de meeste heren toch maar om 1 ding. Dus ik dacht wat als ik het nou omdraai en op zoek ga op deze website, zijn hier zeker heren die het groter volhouden met mij dan 1 date?

Over jou: De ideale man bestaat niet, maar gozers die hun best doen mij te begrijpen en hun emoties durven te tonen vind ik erg seksy. Ik begrijp ook dat de meeste gozers hier niet op zoek zijn naar een gebondenheid, dus ik vind het ook leuk om gewoon af en toe af te spreken, maar liever geen one night stands. Ik zoek zeker iets meer dan seks.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author