Parkeerplaats seksdating met: Fieleintje uit ,

Fieleintje

 • Naam: Fieleintje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eerder dan ik dacht overleed mijn man en dat deed echt meer pijn. Nu ik alleen ben weet ik pas wat ik mis en dat doet zeer. Alleen achter blijven is dan ook totaal mijn ding niet en ben ook niet van plan om dat te doen. Dus is het tijd voor actie. Weet jij dat voor jou en mij het mooiste zou zijn?

Over jou: Een verhouding denk ik aan maar weet ook dat je die niet zomaar hebt. Dan zou het zeker erg fijn om eerst een vriendschap aan te gaan en daarna pas denken aan een verhouding. Zou jij het daar mee eens zijn?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author