Parkeerplaats seksdating met: AlicevdM uit Bant, Flevoland

AlicevdM

 • Naam: AlicevdM
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Bant
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Er was een tijd dat ik tevreden was met mijn leven als vrijgezel maar die tijd is nu zeker voorbij! Ik ben het beu van rond te fladderen en ik hoop dat er hier een standvastige man zal zijn die mij zal kunnen vasthouden en mij verbazen met zijn persoonlijkheid!

Over jou: Je bent een interessante verschijning die het niet zo vlot opgeeft! Je geniet van lekker eten en je geniet ook van een nachtje uit, maakt niet uit naar waar als er maar lol te beleven is.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author