Parkeerplaats seksdate met: lis299 uit ,

lis299

 • Naam: lis299
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het valt niet mee om naast je werk ook nog wat spannende contacten te zoeken met een man die geheel bij je past. Ik heb de hoop een beetje hierop gevestigd om zo toch wat mooie personen te ontmoeten. Ik ben een actieve wijfie, geen dromer meer geniet van de realiteit.

Over jou: Zoek jij misschien ook al een poosje maar kun je niets leuks vinden wat bij jouw profiel aansluit? spannende rode spannende kansen zeg ik dan maar. Maak ik bij jou een goede kans? Jij ben geen dromer, staat met beide beentjes op de grond en bent oprecht dat staat op jouw lijf geschreven?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author