Parkeerplaats seksdate met: GrietRiet uit Wassenaar, Zuid-Holland

GrietRiet

 • Naam: GrietRiet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Wassenaar
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Rita, ik ben 49 jaar en nog beschikbaar. Ik ben nieuwsgierig, geniet van een goede babbel. In mijn vrije tijd ga ik naar de sauna, zekerlness weekend met de meiden. Voor mij is dit zeker opwindend Ik had nooit gedacht hier aan te melden, maar als het body schreeuwd om aandacht, is dit de nummer 1 plek waar je gebrek word beantwoord.

Groetjes,
Rita xxx

Over jou: Op zoek naar een maatje in de breedste zin van het woord.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author