Parkeerplaats seksafspraak met: Raeoma uit Slagharen, Overijssel

Raeoma

 • Naam: Raeoma
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Slagharen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik woon nog thuis, maar ik ben er zo weinig mogelijk. Mijn ouders zijn vaak zo vet religieus. En niet eens zo lang. Het is sinds de laatste paar jaar dat ze compleet omgeslagen zijn. Mijn oudere broer is die dans gelukkig allang al ontsprongen, maar ik zit hier dus nog. Hopelijk niet voor lang, want ik ben al een tijdje op zoek naar wat anders. Ik wil echt niet groter bij die holy doomsday preppers opgesloten zitten!!!!

Over jou: Ik heb er een beetje alles voor over

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author