Parkeerplaats seksafspraak met: Matiii uit Impe, Oost-Vlaanderen

Matiii

 • Naam: Matiii
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Impe
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik weet inmiddels goed wat ik wil en ook wat ik niet wil in het leven.
Wil iemand ontmoeten die net als mij kan genieten van de eenvoudige dingen in het leven en weet uit ervaring dat de eenvoudige dingen het mooist kunnen zijn . zoek zeker niet naar de perfectie want ben het ook niet ,maar het zijn juist de niet perfecte dingetjes die samenkomen die het boeiend kunnen maken.

Over jou: Wat ik hier hoop te vinden is iemand die er voor 100 % voor wilt gaan, iemand die nog de moed heeft voor zich open te stellen voor het opbouwen van een toekomst. Dus gozers die gaan voor een nachtje horizontaal fun …….Blijf van mijn pad…………..

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author