Parkeerplaats seksafspraak met: Koba1954 uit Deventer, Overijssel

Koba1954

 • Naam: Koba1954
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Deventer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heb zin om weer verliefd te zijn, lief en leed te geven met een maatje. Weer met iemand mooie plannen maken voor de toekomst. Ik weet niet of ik ooit weer samen wil leven. Een lat romance kan ook prima zijn. Ik heb 2 kinderen die allemaal al uit huis zijn. Absoluut niet op zoek naar een vader figuur, ze zijn al oud genoeg en hebben hun eigen families. Ik werkte 3 dagen in de week, maar door bezuinigingen zit ik momenteel zonder baan. En ben alles behalve een “moedertje”. Ben geen trendsetter maar zorg dat ik vaak verzorgd en netjes de deur uit ga. Ik heb vaak…

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author