Parkeerplaats seksafspraak met: HogeNoot uit Baarle-Hertog, Antwerpen

HogeNoot

 • Naam: HogeNoot
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Baarle-Hertog
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hier sta ik dan , wat en wie zal ik hier ontmoeten? Ik ben een vrolijke, dameelijke dame, die haar eigen leven aardig op de rit heeft. Ben imiddels al weer 9 jaar alleen.

Over jou: Ben op zoek naar een man die met beide legs op de grond staat,niet steeds achterom maar vooruit kijkt {positief ingesteld}, zich in kan leven in de ander , kids geen bezwaar vind, af en toe samen erop uit wil, lol lachen erg belangrijk vind. Ben jij net als ik gek, maf, vrolijk, eigenwijs, goed gekleed, verzorgd , lief en zorgzaam en wil je gaan voor een verhouding?
Dan hoor ik graag van jou

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author