Parkeerplaats seksdating met: Livii uit Nieuw-Beijerland, Zuid-Holland

Livii

 • Naam: Livii
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Nieuw-Beijerland
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben gelukkig in mijn leven. Ik heb een lekkere baan en ik kan krijgen wat ik wil in het leven. Maar er ontbreekt nog steeds in iets mijn leven. Ik ben 5 jaar vrijgezel en alleen geweest. Je weet hoe moeilijk het is om alleen te zijn, terwijl je vrienden bij hun man zijn. Ik word jaloers! Ik heb een man nodig die mijn sexpartner in het leven kan zijn!

Over jou: Een interessante man die mijn sexpartner in het leven kan zijn. Een verantwoordelijke, hardwerkende en ruimdenkende man die open staat voor een gemeende gebondenheid. Ik wil gewoon gelukkig zijn in je armen.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author