Parkeerplaats seksdating met: LiieevLove uit Moorsele, West-Vlaanderen

LiieevLove

 • Naam: LiieevLove
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Moorsele
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een creatieve en getalenteerde tante die zich geen leven zonder kunst kan voorstellen. Ik probeer alles te versieren, vooral waar ik woon. Ik geniet van leuke kleren, ik zie er vaak goed uit. Ik ben een sociale, energieke en charismatische tante. Ik ben ook loyaal, eerlijk en toegewijd. Ik geniet van kunst en ik kan me mijn leven zonder het niet voorstellen. Ik geniet van het schilderen van heldere en kleurrijke image's, ze vrolijken me vaak op. Ik geniet van verschillende films kijken, ik geniet van melodrama en komedie.

Over jou: Ik wil het leven doorbrengen met een interessante en nieuwsgierige man. De man van mijn dromen brengt niet de hele dag door voor tv of computerscherm. Hij zou van de schoonheid van de wereld moeten genieten en optimistisch zijn. Hij zou ook liefdevol en gepassioneerd moeten zijn. Een goed gevoel voor lol zal een groot pluspunt zijn.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author