Parkeerplaats neukafspraak met: Indira79 uit Darion, Luik

Indira79

 • Naam: Indira79
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Luik
 • Woonplaats: Darion
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eerlijk gezegd is het niet mijn ding om romances te ontwikkelen via interntet. Ik zal het gebruiken als een hulp om een ​​betrouwbare en oprechte man te vinden! Ik ben een zeer sociale en interessante mokkel! Ik ben opgevoed in liefde en harmonie. En mijn ouders waren vaak aanhankelijk en liefhebbend tegenover mij en elkaar.

Over jou: Mijn toekomstige man, ik ben vol liefde !! En ik ben klaar om het aan een oprechte, aandachtige en intelligente man te geven !!
Ik ben de leugen in mijn leven zat. Ik kan niet tegen personen die de huichelaar spelen en in hun neus kijken! Ik heb stabiliteit nodig met mijn man, die klaar is voor familie !!

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author