Parkeerplaats neukdate met: Whooooooei uit Leeuwarden, Friesland

Whooooooei

 • Naam: Whooooooei
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Leeuwarden
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een collega vertelde mij over deze website en dat hij laatst een onwijs mooie date heeft gehad. Dan kan ik waarschijnlijk niet achterblijven. Mijn naam is Wendy en ik ben 40 jaar. Ik werk bij een heel leuk grafisch bedrijfje hier in Leeuwarden als webdesigner. Zoals gezegd, ik kon niet achter blijven en wil graag op deze manier een mooie date!

Over jou: Creatief vind ik heel belangrijk. Dus komt met iets leuks en vooral origineels! Verder ben je waarschijnlijk verzorgd, spontaan, leuk, lekker en heb je lol.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author