Parkeerplaats neukdate met: Verkoopster uit Haarlem, Noord-Holland

Verkoopster

 • Naam: Verkoopster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Haarlem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, mijn naam is Fay, ik kom uit Haarlem waar ik in een ju zekerierswinkel werk. Niet meteen bevooroordeeld zijn met “oh, die heeft alleen interesse in rijke knapen die getrouwd zijn”. In het begin was dat zeker zo, maar toen was ik behoorlijk naief. Klant blijft klant en daar blijf ik vanaf. Het is sowieso een bepaalde type wat bij ons over de vloer komt waar ik nooit op zou vallen.
Zelf wil ik gewoon totaal wat anders, iets nieuws, iemand waar ik normaal gesproken nooit op zou vallen

Over jou: Als ik voor een man ga, dan ga ik zeker voor iemand die heel erg attent is, liefdevol, goed gevoel voor lol. Het gaat mij niet om wat een man heeft qua cash of rijkdom, maar wat hij kan presteren, niet egoistisch of zoals ze in het engels zeggen ‘self-centered’.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author