Parkeerplaats neukdate met: Momo11 uit ,

Momo11

 • Naam: Momo11
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een type met een rijke fantasie en was dat als kind al. Interesse de ik had hadden andere niet, althans zo leek het. Ik heb me vaak in gezet voor minderheden en mijn werk sluit dat heel goed bij aan. Ik wil eens een goed conversatie hebben met heren en kijken hoe zij er in staan. Het is een groot probleem en de aanpak valt nog meer over te zeggen, brainstormen daar houd ik van.

Over jou: Ben jij ook een buitenbeentje en merk je dat personen daar toch raar op contact opnemen? Kijk eens om je heen denk ik dan de meeste gekken lopen buiten. Een goed conversatie aan gaan een boom op kunnen zetten daar ben jij ook zeker voor in. Ik weet niet hoe jij zit met een verhouding, maar mijn man is geregeld weg en voor mij geen probleem. Ik hoop dat je wat creativiteit meebrengt en vooral meer lol?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author