Parkeerplaats neukdate met: Karrien uit Lelystad, Flevoland

Karrien

 • Naam: Karrien
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Haidiehai jij,

Deze jongedame (heb geen kids), sportief en levendig, heeft toch soms nog de deur een klein kiertje open staan voor die ene mooie gozer die ze tegen het lijf hoopt te lopen.

Ik zal eerst even wat meer omschrijven over mij. Ik ben zeker niet wanhopig zoals sommige die het ene na het andere proberen. Ik zeg daarover; het moet goed of het hoeft niet! Ook al heeft iedereen zijn rugzakje en tikt het klokje verder bij vrouwen vooral, toch maakt dat mij in mijn handelen erin niet anders of niet wanhopiger dus. Het komt hoe het komt. Ik heb geleerd en neem alles mooi mee als er ooit weer eens een vonk mag ontstaan.

Over jou: Adrem
Creatief
Doorztter
Eerlijk
Fantasierijk
leuk

In elk geval vaak jezelf…

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author