Parkeerplaats neukdate met: DulceKiss uit ,

DulceKiss

 • Naam: DulceKiss
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik weet dat er misschien verschillende vrouwen in je leven zijn geweest die allemaal verschillende persoonlijkheden hadden. Maar onthoud dat ik speciaal, uniek en helemaal anders dan de rest bent. Ik loop over straat en ik zie personen met hun partners. Ik wil dat jij samen met mij wandelt, overal. Ik wil dat je mij steunt, vaak. Ik verzeker je dat ik vaak naast je zal lopen, ongeacht wat er gebeurt.

Over jou: Ik wil dat je me accepteert zoals ik ben, maar eigenlijk weet ik dat je dat zeker zult doen. Help me mezelf te blijven. Ik wil dat je mijn familie en vrienden liefhebt en respecteert zoals ik de jouwe zal aanvaarden. Mijn vrienden zijn lief en speciaal voor mij maar soms zijn ze zeker beschermend over me. In het begin zal het zeker wennen zijn maar accepteer ze en behandel ze zoals je eigen vrienden.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author