Parkeerplaats neukdate met: Beminmij83 uit Venray, Limburg

Beminmij83

 • Naam: Beminmij83
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Venray
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een lekkere spontane lady die hier voor het eerst komt kijken. Ik heb ervaring met daten, maar niet zozeer online. Normaal ben ik er niet zo gecharmeerd van, maar vele vriendinnen hebben heel wat geluk mogen beproeven hier. Ik kon waarschijnlijk niet achterblijven.

Ik sta open voor allerlei vragen, maar of ik ze ook daadwerkelijk ga beantwoorden, hangt helemaal af van de manier waarop jij de vraag stelt.

Over jou: gevraagd:
man
lief
aardig
leuk
grappig
kooktalent
eerlijk
open
zelfstandig
charmant

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author