Parkeerplaats neukafspraak met: whattodothen uit Attenrode, Vlaams-Brabant

whattodothen

 • Naam: whattodothen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Attenrode
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik loop er elke keer tegenaan dat ik alleen ben en wist niet meer wat ik ermee moet doen. Het lijkt me zo fijn om samen met een man te kunnen genieten van de lekkere dingen in het leven zodat ik niet meer vaak alleen ben.

Over jou: Nu hoop ik dat er een man is die zich helemaal herkent hierin want anders dan blijf ik alleen zitten en alles alleen moeten doen. Ik ben in eerste instantie niet op zoek naar een verhouding want als die vonk er is dan komt dat toch zeker.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author