Parkeerplaats neukafspraak met: Pipedream uit Middelburg, Zeeland

Pipedream

 • Naam: Pipedream
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Middelburg
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Reden 1 dat ik me hier heb ingeschreven: Ik ben dol op pijpen!! Ik heb heel wat gebondenheids gehad. De meesten wilden een vaste gebondenheid. Kan ik best begrijpen, ik pijp echt als de beste, maar dat is ook het enige wat ik wil. Ik ben niet zo van de seks, ja je mag me lekker klaarbeffen. Maar that’s it!
Er gaat niets boven een lekker lid in mijn bek en helemaal aflikken!!
Reden 2: Zo geen verplichtingen, als ik iets niet wil, hoef ik het ook niet te doen zonder dat iemand op zijn tenen getrapt voelt.
Reden 3: Keuze zat hier geloof ik??? Iedereen stuurt toch vaak plaatje’s van zijn lid, ik kan er zeker een plaatje album in elkaar zetten :p

Over jou: Enen image van je zwengel is verplicht!!! liefst een erectie, maar dat spreekt voor zich dacht ik zo! Ik woon jammer genoeg niet centraal,(Middelburg), ik kan zeker reizen, maar dat moeten we ffies uitzoeken

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author