Parkeerplaats neukafspraak met: MissNikkie uit Knesselare, Oost-Vlaanderen

MissNikkie

 • Naam: MissNikkie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Knesselare
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken:
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Soms ben ik oprecht, maar soms ook een enorme flapuit. lol vind ik al zeker een belangrijk element in een gebondenheid, ook in vriendenkringen.

Over jou: Ik zoek iemand die nog bereid is alles te doen om een verhouding te doen slagen en niet wegloopt als het oprecht wordt.

Verder liever ook iemand die groter is dan ik, om het ‘kleine broer’-effect uit te sluiten wat best onnatuurlijk aanvoelt. Ook geen rokers of drinkers, liefst ook niet ‘in gezelschap’. Ze zeggen dat je niet alles kan hebben, maar dan heb ik liever niets dan iets waar ik op lange termijn toch niet mee kan leven 🙂

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author