Parkeerplaats neukafspraak met: ItaliaDiva uit Amsterdam, Noord-Holland

ItaliaDiva

 • Naam: ItaliaDiva
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hmmm, waar begin ik, ik heb eigenlijk zoveel te vertellen, ik hoop dat ik aan 800 tekens genoeg heb. Een poging om me voor te stellen. Na drie jaar in het buitenland gewoond te hebben, woon ik als echte Brabantse sinds 2,5 jaar in Amsterdam. Heel erg honk vast ben ik niet, maar voor nu vermaak ik me hier prima.

Over jou: Ik ben gewoon op zoek naar een lekkere kerel tussen de 30 en 35 jaar die lekker in zijn vel zit en die mij als een prinses behandelt en wie weet…bloeit er zeker iets moois op tussen ons…Ik vertel je graag meer…Date??

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author