Parkeerplaats neukafspraak met: DancinQueen uit Sneek, Friesland

DancinQueen

 • Naam: DancinQueen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Sneek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: kaal
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: De reden dat ik mij hier heb aangemeld is dat ik enkele keren bijna van de verboden vrucht heb mogen proeven. Daar bedoel ik dan mee, vreemdgaan. Ja, ik ben getrouwd, maar mijn man komt amper buiten de deur. Meer omdat hij nu al twee jaar zonder werk depressief thuis zit. In het begin had ik zeker medelijden met hem, want wie neemt er nog een man aan van 54 jaar. Maar de laatste jaar slaat hij alle vacatures af die perfect voor hem zijn, zelfs van zijn eigen vrienden. Ik dacht eerst dat het trots was, maar nu lijkt het echt op luiheid. Ik laat mij waarschijnlijk niet meesleuren in zijn persoonlijke depressie. Dus ik probeer mij zoveel mogelijk te vermaken buiten de deur, met mijn vriendinnen. En als daar een mooie man bij komt, laat ik zo een kans niet liggen.

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author