Parkeerplaats neukafspraak met: 3v3lyn uit ,

3v3lyn

 • Naam: 3v3lyn
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Echt zo klaar ben ik met de goedbedoelde adviezen van iedereen. Zo gek is dat, omdat ik al jarenlang vrijgezel ben denken anderen dat ik gebrek heb aan een gebondenheid. Ik heb daar helemaal geen tijd voor het enige waar ik zeker tijd voor wil maken is sex. Een goed potje sex dat is al zo lang geleden dat ik het mij niet eens meer kan herinneren hoe lekker het was.

Over jou: Die tijd die ik ga ruimdenkend maken dat doe ik speciaal voor jou. Ik eis dan dus een ding. Jeetje eisen dat klinkt zeker wat streng en zo ben ik helemaal niet maar goed. Wat ik eis is dat jij er zeker samen met mij wat lekkers van maakt. Er echt even de tijd voor neemt en er voor zorgt dat ik nog lang ons potje sex zal herinneren.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author