Parkeerplaats neukafspraak met: 007Dingetje uit Boxmeer, Noord-Brabant

007Dingetje

 • Naam: 007Dingetje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Boxmeer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heee! STOP! Eerst even mijn profiel lezen! Ben een zeer positief ingestelde dame, geniet van lachen en lol. geniet van de mooie dingen in het leven. Mijn scheiding ligt alweer een aantal levensjaren achter me en wat ik mis in mijn leven is een mooie, stoere man met een warm hart. Ik zoek geen maatje om eindeloos mee over het strand te wandelen, maar een lover waarmee ik passie heb, maar die ook mijn beste vriend is.

Over jou: Iemand om mee te lullen, te huilen, lekker tegenaan te kruipen en te lachen (vooral dat laatste!). Jij maakt mij blij en ik wil jou blij maken en als ik je zie denk ik : ‘ wat een lekkere man en die hoort bij mij!’.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author