Parkeerplaats neuk date met: Stoutig uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Stoutig

 • Naam: Stoutig
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Alphen aan den Rijn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Iedereen denkt dat ik een onwijs brave wijf ben, maar ze moesten eens mij beter kennen. Ik heb een beschaafde kantoorbaan, beschaafde vrienden en familie, maar iets in mij zorgt ervoor dat ik altijd opwindend ben, en liefst nog zoaltijd mogelijk klaar moet komen…. Volgens mij is dat een aandoening of niet?
Soms word ik er gek van, want ik wil altijd overal en altijd seks!!!!!

Over jou: Nou, maak je borst maar nat, want onthoud goed wat je te wachten staat. Als ik iets wil, wil ik het meteen. En dikwijls heeft het te maken met S.E.X.! :p

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author