Parkeerplaats neuk date met: Slovaakse uit Wormerveer, Noord-Holland

Slovaakse

 • Naam: Slovaakse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Wormerveer
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, Ik ben Petra. Ik kom oorspronkelijk uit Slowakije. Voor studie ben ik naar Nederland gekomen. ik heb hier een baan gevonden met mijn studie en woon nu al 10 jaar in Nederland. Ik heb een ex in Slowakije, maar die verhouding is na 3 jaar dat ik hier kwam verwaterd. Nu 5 jaar alleen en druk met mijn studie en carriere is het voor mij toch eens tijd voor een lekkere verhouding,
Ik heb verhalen gehoord over de hollandse en vlaamse gozers, maar nooit de ervaring mogen opdoen.

Over jou: Graag alleen respons van oprechte kerels die echt interesse hebben en meer zouden willen weten.
Je kunt een boodschapje achterlaten liefst ook met plaatje

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author