Parkeerplaats neuk date met: Lellybell uit Eckelrade, Limburg

Lellybell

 • Naam: Lellybell
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Eckelrade
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een spontane vrolijke lady die volop van het leven geniet. Ben stapel gek op mijn 2 katten. geniet van lol maken maar geniet ook zeker van een gemeend conversatie. Geniet van mijn vrienden maar kan ook prima alleen zijn.

Over jou: Waar ik naar op zoek ben is een sexpartner waarmee ik goed kan lachen maar waar ik ook een gemeend conversatie kan voeren. Iemand die me respecteert waardeert en neemt zoals ik ben. Ben jij dat maatje waar ik naar op zoek ben laat dan een boodschapje achter en wie weet…..

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author