Parkeerplaats neuk date met: Kittykinkyxx uit ,

Kittykinkyxx

 • Naam: Kittykinkyxx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Sinds het overlijden van mijn man heb ik geen sex meer gehad. Dit is nu zo'n 7 jaar geleden. Echt een behoorlijke tijd. Nog steeds ben ik opwindend ook op mijn leeftijd. Maar die lekkere sex is toch een groot gemis in mijn leven. Die geil bondage sex van vroeger zou ik nog zeker eens willen meemaken!

Over jou: Ben jij gek op vastbinden? Is echt ontzettend opwindend en opwindend en niet zo alledaags. Het is voor mij het ultieme genieten. Het is waarschijnlijk een hele poos geleden maar wil oude tijden doen herbeleven!

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author