Parkeerplaats neuk date met: Jesssica uit Zaandijk, Noord-Holland

Jesssica

 • Naam: Jesssica
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandijk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zelf geloof ik niet zo in sites zoals deze. ik stelletje zelf zeker vaak vrienden met elkaar, maar ik? hahaha, dat nog nooit! Ik ben te meer bezig met andere personen. zorgen dat zij het naar hun zin hebben. Waarschijnlijk moet ik een stapje terug doen en mijzelf op de eerste plaats zetten….

Over jou: Nou, als die mooie prins hier rondloopt, mag hij zich zeker aanmelden bij mij. Je maakt al een goede indruk als je een mooie baan hebt en eigen vervoer, een bos bloemen regelt en een lekker luchtje (J’adore) 😉
Je moet zeker tegen een bemoeial kunnen, maar met mijn aardige ogen kan ik je zeker lokken :p

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author