Parkeerplaats neuk afspraak met: SendySturm uit Renesse, Zeeland

SendySturm

 • Naam: SendySturm
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Renesse
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben een voormalige stripper en paaldanseres. begon eigenlijk om extra cash te verdienen en later ook omdat de klanten zeker ok waren. Ik ben nu al een jaartje gestopt, en doe nu echt totaal ander werk (administratie)
Maar de contacten met vreemde kerels is me vaak bijgebleven en vond ik vaak erg opwindend. Bij deze website krijg ik het zelfde gevoel en ik heb nooit aan online daten gedaan! Dus spannennnnndddd @!!!!!!

Over jou: Ja, ik maak zeker een goeie indruk met mijn profiel plaatje 😉
Je moest eens weten wat je te wachten staat ventje, dus zit alvast klaar voor je lapdance!
Ben jij iemand die bloost of voel jij je zeker zeker gevleid als een mooie wijf tegen je praat?
Ik ga er zeker vanuit dat je een vitaale frisse makker bent, met een vitaal verstond en lekkere body :p

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author