Parkeerplaats neuk afspraak met: Renatuh uit Bilthoven, Utrecht

Renatuh

 • Naam: Renatuh
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Bilthoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een verschrikkelijke en vooral vermoeiende verhouding achter de rug! Ik was het eventjes zat. Ik heb meer aan mijn hoofd dan overal op te moeten letten omdat mijn ex vaak zo jaloers was. Maar vind je het gek, ik heb vaak boys achter mij aan gehad. En het moest er eens van komen. OF ik zou vreemdgaan (nog niet gebeurd) OF ik werd zijn jaloezie ZOOO zat dat ik nu bij hem weg ben gegaan!

Over jou: Ikk zou mijn ex vaak trouw blijven, maar hij heeft mij gewoon door zijn jaloezie, mij weggedreven!
En wat ga ik nu doen? Achter de heren aan, waar ik nooit achter zou gaan omdat ik vaak trouw was.
Nu hoeft dat niet, dus heren!!!! Geniet maar van mij hahaha

p.s.
graag zeker gemeende respons???

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author