Parkeerplaats neuk afspraak met: PalindroomXXX uit Attenrode, Vlaams-Brabant

PalindroomXXX

 • Naam: PalindroomXXX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Attenrode
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: rood
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben al heel wat jaartjes alleen, maar daar moet nu verandering in komen. Ik wil het leven vieren en dat gaat beter met een aardige man aan mijn zijde. En niet alleen de eenzaamheid ben ik zat, ik wil ook zeker weer eens tederheid en gefriemel voelen hihi

Over jou: Jong, oud, daar geef ik niet om. Ook hoef je niet je niet het body te hebben van een chippendale. Gewoon aardig en een tikje avontuurlijk, dan heb je mijn aandacht al.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author