Parkeerplaats vreemdgaan met: Like2lick uit ,

Like2lick

 • Naam: Like2lick
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik geniet van lachen en anderen blij maken, personen zeggen dikwijls dat ik nogal humoristisch ben. Ik ben een zelfverzekerde tante, ik weet wat ik wil halen uit het leven. Ik geef de voorkeur aan acties in plaats van lege woorden. Ik ben een optimist over het leven en ik probeer dikwijls naar de positieve kant te kijken.

Over jou: Iemand die een positief persoon is en de stemming naar bijna iedereen kan tillen. Die genoeg warmte en liefde in zijn hart hebben om ze te geven. Wie geniet van actieve manier van rusten. Ik wil een man die liever naar bergen gaat en klimt. 'S Morgens geniet hij van joggen en oefeningen doen. Wie is zorgzaam en liefhebbend.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author