Parkeerplaats sex dating met: Cristasweet uit Leerdam, Zuid-Holland

Cristasweet

 • Naam: Cristasweet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leerdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een creatief persoon, ik vind het leuk om spannende horizonten te openen. Ik heb bijvoorbeeld onlangs body painting geprobeerd … voor elk mijn visie op schoonheid schilder ik graag het graag op een doek. Ik ben op zoek naar mijn inspiratiebron en ik weet zeker dat ik die hier zal vinden !!!

Over jou: Ik heb een man nodig met wie ik over alles kan kletsen, hem kan vertrouwen, die zijn levenservaring met mij zal geven en aan deze man zal ik mezelf geven. Dat is eigenlijk de ideale man voor mij

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author