Parkeerplaats flirt met: Verinne uit Arnhem, Gelderland

Verinne

 • Naam: Verinne
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Arnhem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat personen van mij denken kan me eigenlijk weinig boeie, zelfs wat mn ouders zeggen. ik heb vet dikwijls foute vriendjes gehad en daar had iedereen dikwijls zeker wat over te zeiken. ben ook uiteindelijk bij een schatje ingetrokken omdat ik dat bemoeial onwijs zat was!
ok, ik was mn ex toen ook zat, maar op internet zijn er ook zat gasten die een chick willen scoren. dus ik maak me geen zorgen :p

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author