Parkeerplaats flirt met: Samenzoekende uit Almere, Flevoland

Samenzoekende

 • Naam: Samenzoekende
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wij hebben elkaar ondervinden kennen op het strand van Almere, Sandra (linkse) is lesbi en ik (Nicole) WAS geilero, maar sinds ik haar heb ondervinden kennen ben ik bi. Op dit moment zijn wij elkaars sexmaatjes. Zij is officieel vrijgezel en ik zit in een romance met een vriend, maar die weet niks van mijn sex romance met Sandra.
Sandra heeft het ook nooit met een gast gedaan, maar ik wil haar zeker de experimentele kant opsturen. Alleen, zij vind mijn vriend absoluut niks. Dus hebben wij samen besloten om hier een gast te vinden die met mij en mn schatje een opwindend triootje wil doen.
Tuurlijk gaat alles discreet, want mijn vriend mag er absoluut niks van weten. Dus heb je oprecht interesse?? Mailtjes is vaak zekerkom, en gewone respons waarschijnlijk ook.
Ohja, images kunnen wij vaak op prijs stellen

geile kusjes ~X~X~X~X~

Nicole & Sandra

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author