Parkeerplaats flirt met: MwBo uit ,

MwBo

 • Naam: MwBo
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 77 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik vind het belangrijk om gezelligheid te hebben. De laatste levensjaren van mijn leven zou ik liever niet alleen willen zijn. Wil nog samen met iemand zijn en zo nu en dan lekkere dingen doen! Ik merk zeker dat mijn artrose parten speelt, ik moet steeds vaker gebruik maken van hulpmiddelen. Sorry daarvoor.

Over jou: Zoek jij ook de liefde en iemand om je heen die je gelukkiger maakt? Ik zoek een lieverd die de dagen wat leuker maakt en het leven wat eenvoudiger. We hebben nog een leuke tijd te gaan en daar wil ik van genieten.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author