Parkeerplaats sex dating met: -x-x-Jaelyn uit ,

-x-x-Jaelyn

 • Naam: -x-x-Jaelyn
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben dol op reizen, wijnproeven, spannende restaurants testen, naar het strand gaan, films kijken en naar muziek luisteren of naar een concert gaan. Ik ben een zelfverzekerde leuke wijfie, ik kan mezelf netjes gedragen. Ik ben dol op zitten op een terrasje bij restaurantjes. Ik geniet van rode wijn en alle soorten eten. Ik heb een hoge moraal en waarden.

Over jou: Ik ben op zoek naar een man die een goed persoon is. Je behandelt je sexpartner met liefde. Ik zoek een verantwoordelijke man die zowel in het sentimentele als het economische deel stabiel is. Ik zal hier wachten op de man van mijn dromen.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author