Parkeerplaats flirt met: Izzy79 uit Middelaar, Limburg

Izzy79

 • Naam: Izzy79
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Middelaar
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik moet dit eerlijk zeggen, ik ben op zoek naar een extravert persoon die het graag leuk met me wilt hebben. Mijn man gaat dit weekend op reis en ik heb hem verteld dat ik dat ook ga doen. Dus heb jij een idee waar we het eerst naartoe moeten gaan ?!

Over jou: Je bent ruimdenkend om alles te doen wat we maar leuk vinden en we kunnen samen zeker alles doen. Laten we uitgaan en fun maken, ik wil iets nieuws proberen en ervan genieten terwijl mijn man weg is.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author