Parkeerplaats flirt met: FlorienPeters uit Breda, Noord-Brabant

FlorienPeters

 • Naam: FlorienPeters
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Florien een geboren Braziliaanse die sinds haar2e jaar in Nederland is. Als je me hoort lullen hoor je echt een Brabantse en zo voel ik me ook echt. Ik ben getrouwd geweest maar nu alweer een tijdje single. Tijdens ons hu zekerijk hadden we meer spanning, we gingen naar parenclubs zoals de Funfortwo etc. Je kent het mss zeker, lol, stevig drinken, matras, lol maken,;P Jack Daniels,

Ik beschouwe mezelf als een verleidelijke sexy speelse leuke lady. Ik vind het heerlijk om verleid te worden, in de stemming gebracht worden dmv (massage, teasing en pleasing,…) liefst door een stylische charmante heer of een lekkere sensuele tante. Eenmaal bezig en bij de bekende ‘ vonk’…dan volgt er ACTIE, meer, lang, hard met een vleugje NASTY…

Over jou: Ik zoek een man of een wijf waarbij reinheid, lol, eerlijkheid en wederzijds respect hoog in het vaandel staan. waarschijnlijk matg een flink portie opwindend niet onbreken. Ik verwacht geen klaarkom garantie, maar kom maar op!

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author