Parkeerplaats flirt met: Elenaah uit Amsterdam, Noord-Holland

Elenaah

 • Naam: Elenaah
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een 24 jarige enthousiaste dansstudente die ook in de theater wil werken! Weet iemand wat voor mij???? Zo, eventjes reclame voor mij 😉

En nu voor de liefde!
Ik woon in een leuk oud appartementje in hart Amsterdam, niet ver van de rosse buurt. Ik zit op school, dans en zing. Zingen is een nieuw talent van mij waar ik hard voor aan het werken ben.

Ik heb al gemerkt dat liefde een behoorlijke impact heeft op mijn carriere, en niet vaak een positieve. Ik heb nog nooit gedate, en het leek me zeker een mooie optie. Ik ga soms zeker uit in de stad met mijn collega’s, maar om met een mooie man te gaan lijkt me een stuk interessanter, mits je wat te vertellen hebt waarschijnlijk.

Over jou: Een vent met brains, verstand van dingen, weet waarover hij praat, en beetje cultuur-gevoelig. leuk en grappig. Je weet een goeie indruk te maken op de eerste date. Ik begrijp dat het vooral gaat om uiterlijk, maar ik hoop dat jij niet zo kritisch bent 😉

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author