Parkeerplaats flirt met: BeachClub uit Zandvoort, Noord-Holland

BeachClub

 • Naam: BeachClub
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zandvoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Elke zomer heb ik zeker een ander vriendje, dat krijg je vlot met deze baan. Maar dikwijls zijn het dezelfde types en telkens val ik voor de zelfde foute jongens. Dus een schatje stelde voor om eens niet op het strand te zoeken maar op een website. Ok, normaal zou ik dit zo niet doen, maar mijn schatje geloofd er heilig bij!

Over jou: Hot boys in da sun!!!
Bruin van de zon, een lekkere gozer is nooit verkeerd. beetje gespierd, niet te egocentrisch. lachen en leuk

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author